Please refer to the current Covid Schedule as laid out in the Covid Times page.

 

REGULAR EVENING TIMETABLE (ON HOLD)

 

TIMINGS FOR CADET TRAINING NIGHTS

18H00.............ARRIVAL

18H00-18H30.......ATTENDANCE AND OPENING PARADE (30 min)

18H30-19H05.......FIRST PERIOD (35 min)

19H05-19H40.......SECOND PERIOD (35 min)

19H40-19H55.......CANTEEN (15 min) (BRING YOUR OWN SNACKS OR A FEW DOLLAR$ FOR CANTEEN)

19H55-20H30.......THIRD PERIOD (35 min)

20H30.............PARENTS ARRIVE AND ATTEND CLOSING PARADE FOR AWARDS, PROMOTIONS, ANNOUNCEMENTS. 

20H30-21H00.......CLOSING PARADE AND CLEAN UP(30 min)

21H00.............FACILITIES CLOSED AND LOCKED UP (NO LATE PICKUPS ALLOWED)

 

FIRST TUESDAY NIGHT - CO'S PARADE REPLACES FIRST PERIOD (FULL DRESS)

SECOND AND THIRD TUESDAY NIGHTS - CADET TRAINING (COMBATS)

LAST TUESDAY NIGHT - SPORTS AND FITNESS (SPORTS GEAR)

WED NIGHT EXTRA ACTIVITIES ARE RUN FROM 18H00-21H00