EVENING TIMETABLE

 

TIMINGS FOR CADET TRAINING NIGHTS

18H00-18H10.......ARRIVAL

18H10-18H30.......OPENING PARADE AND ATTENDANCE (20 min)

18H35-19H05.......FIRST PERIOD (30 min)

19H10-19H40.......SECOND PERIOD (30 min)

19H45-20H00.......CANTEEN (15 min) (BRING YOUR OWN SNACKS OR A FEW DOLLAR$ FOR CANTEEN)

20H05-20H35.......THIRD PERIOD (30 min)

20H35.............PARENTS ARRIVE AND ATTEND CLOSING PARADE FOR AWARDS, PROMOTIONS, ANNOUNCEMENTS. 

20H40-21H00.......CLOSING PARADE AND CLEAN UP(20 min)

21H00.............FACILITIES CLOSED AND LOCKED UP (NO LATE PICKUPS ALLOWED)

 

FIRST TUESDAY NIGHT - CO'S PARADE REPLACES FIRST PERIOD (SUMMER DRESS/FULL DRESS)

SECOND AND THIRD TUESDAY NIGHTS - CADET TRAINING (COMBATS)

LAST TUESDAY NIGHT - SPORTS AND FITNESS (SPORTS GEAR)

WED NIGHT EXTRA ACTIVITIES ARE RUN FROM 18H00-21H00